SEO optimering, search engine, metatags bla bla...

Glem alt om de tekniske sprog, selvom du måske har hørt om disse begreber før. Alle akademisk og tekniske  har jeg pakket væk for at gøre tingene simpelt. Men selvfølgelig i min fremgangsmåde bruger jeg disse værktøjer.

Simplicitet

Ellers tak - nøgleordet hos mig er simplicitet. 

Lad os glem alt om de tekniske programmering højt teknologisk sprog, hos mig er nøgleordet simplicitet.

Super fordelagtig priser

Ingen abonnement, ingen binding, ingen overraskelse! Du betaler kun DÉT du vil betale for. Og idet jeg er en selvstændig enmands virksomhed, behøver jeg ikke betaler for andre omkostninger. Derfor er min pris helt i bunden.

Opstart prisen er  dog 900,- ved den første time, da det er her ved første møde, hvor vi mødes for at snakke igennem omkring dit mål. Herefter tager jeg 300,- per time. 

HELE PROJEKT

I modsætning til den enkelte opgave kan jeg også bookes op til at være med med at skabe projekt successen fra start til slut. 

Eksempel for dette kan være en strategisk planlægning herunder finde ud af markedssegmenter, persona, dermed justere markeds kommunikation. med andre ord, er jeg med til at være med såsom social media markedsføring og kommunikation, og brochure samt visitkort eller hjemmeside.

Jo mere rigtige vi targettere, jo mere precise vores kommunikationsopgave.

Mine opgaver er helheds projekt som kan vare fra 3 måneder. Prisen for projekt er ikke per time. Men per fase.

Ligesom at blå farve afspejler troværdighed, og ræd afpejsler

I min tilgang kombinere jeg kommunikation med psykologi fpr at få bedst muligt resultatet. Inddragelse af eksterne intereresentar er vigtig del at få inputs på. 

INTERKULTURELLE-KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING

Til virksomhed som er i gang med at kigge på de udenlandske markeder. eg tilbyder min specielle konsultation omkring opgave go to markeds strategi. Dette opnås ved at bruge forskellige analyse værktøjer.

Som udgangspunkt er dette en skrivebord arbejde, hvori jeg laver rapporter baseret på eksisterende data. Prisen kommer an på hvor kompleks og omfattende opgaven er. Jo mere kompleks opgaven jo højere prisen bliver. Men som udgangspunkt er prisen for analytisk del er 700,- i timen. Ved prisen på opstart møde er 1200,-

Jeg kan bookes til en enkelt opgave eller til hele projektet, fra start til slut. På den måde fungerer jeg som en medskaber der er tilknyttet i processen. Fra planlægning til eksekvering.

Hjemmeside er IKKE blot en hjemmeside. Der findes et have gratis skabeloner på nettet. Men den skal kunne afspejle din unikke personlighed og forretningens sjæl fort at opnå troværdighed. Dvs, hvilken farve der skal bruges der afspejler forretningens kerne DNA, hvilken stil og skrift der skal vælges, skal tilpasses. for at hvilket betyder meget for din omsætning. Jo mere troværdig og ægte din hjemmeside, jo mere vil du få potentiale kunder til at kigge på din hjemmeside. Kontakt mig for at høre nærmere om tilbud på webdesign.

Første møde bruger vi til at lære hinanden at kende. Her vil jeg gerne høre alle dine ønsker, præferencer, hvad du vil sende signaler ud og/eller hvordan du eller din forretningen gerne vil blive opfattet af de eksterne interessenter. Uanset om du vil få lavet en personlig eller mere forretningsminded hjemmeside, såsom webshop osv. så kan du altid bruge mine kompetencer.

-Data driven

- videnskabelig baseret. 

At få lavet en hjemmeside eller et produkt er ikke kommet ud af det blå. Men baseret på facts og data. 

 

NOT Another JENSEN 

Bøghsgade 2

8700 - Horsens

email: hello@notanotherjensen.dk

Tel. +45 42403789

CVR-nummer: 40954163

© NOT Another JENSEN 2020. All rights reserved